Budaörsön Császárné Kollár Tímea a Jobbik képviselőjelöltje

A Jobbik Pest megye mind a tizenkét egyéni választókerületében indít önálló egyéni képviselőjelöltet a 2014-es parlamenti választáson. Budaörsön Császárné Kollár Tímea a jelölt.

 

Az ellenzéki párt erről tájékoztató, az MTI-hez eljuttatott keddi közleménye szerint “a megye választókerületeinek jó részében a Jobbik a jelenlegi kormánypártok egyetlen és valódi kihívója”.

“Rendkívül nagy hangsúlyt” fordítottak arra, hogy mindenhol “felkészült, hazájáért és szűkebb pátriájáért áldozatos munkát végezni kész embereket” állítsanak a jelölti posztokra – tudatták.

A tizenkét jelöltből hárman jelenleg is országgyűlési képviselők. Murányi Levente, a párt alelnöke a szentendrei központú hármas, Volner János alelnök a ceglédi 12-es számú, Bertha Szilvia pedig a gödöllői hatos számú választókerületben indul.

Rajtuk kívül az érdi körzetben Pulai Edina közlekedési szakember, a Jobbik érdi elnöke, érdi önkormányzati képviselő; Budaörsön Császárné Kollár Tímea könyvtáros, a Jobbik pest megyei választmányának elnöke, Budaörs önkormányzati képviselője, a Pest megyei közgyűlés képviselője; Vácott Fehér Zsolt igazgatásszervező, a Jobbik megyei választmányának alelnöke, megyei közgyűlési képviselő; Dunakeszin Nyíri Márton pedagógus, a párt helyi alelnöke és önkormányzati képviselő; a vecsési körzetben Sas Zoltán biztonságpolitikai szakértő, a Jobbik nemzetbiztonsági és rendvédelmi kabinetének alelnöke, a Jobbik gyömrői elnöke és önkormányzati képviselője; Szigetszentmiklós körzetében Lupa János pedagógus, a Jobbik szigethalmi elnöke; Nagykátán és környékén Csanádi Gábor Ferenc jogász, a Jobbik megyei választmányának alelnöke, a megyei közgyűlésben a Jobbik frakcióvezetője; Monoron Keresztúri Imre orvos, a Jobbik egészségügyi kabinetének tagja, a párt monori alelnöke; a dabasi választókerületben pedig Zábrácki László állatkerti szakápoló, a Jobbik környezetvédelmi kabinetének alelnöke, országgyűlési szakértő indul a jövő évi országgyűlési választáson.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.