Különdíjas budaörsi kisiskolások a Nagy Alkotói Pályázaton (NAP)!

(Budaörs – 2013. november 18., Budaörsi Infó) A budaörsi Starkiss Nyomdaipari Kft. Acta Publica Kiadója még tavaly írta ki nagy alkotói pályázatát, melynek eredményeiről e hónap folyamán tájékoztatja a résztvevőket. A Kesjár Csaba Általános Iskola harmadik osztályos tanulói különdíjat nyertek a NAP pályázaton.  17 csali mesét küldtek be a szerkesztőségbe, amivel elnyerték különdíjukat. Kiváló munkájuk jutalma egy saját „csali mese füzet”, amiben illusztrációkkal színesítik írásaikat.

 

 

 

 

Antalné Káplár Judit a pályázók tanítónője a Budaörsi Infónak a következőket mondta a pályázattal kapcsolatban:

antalne_kaplar_juditA pályázatot még tavaly küldtük be, amikor a kicsik csak másodikosok voltak. Mivel akkor még nem tanultak fogalmazást, ez így elég komoly vállalkozásnak tűnt, de annyira tetszett nekik a műfaj és a téma, hogy azt mondtam, hogy próbáljuk meg. Minden gyerek a saját stílusához igazítva írta meg a meséjét. Voltak egészen rövid mesék és hosszú mesék, amitől én képedtem el a legjobban.”

Antalné Káplár Judit alsós tanítónő és 14 éve dolgozik a Kesjár Csaba Általános Iskolában. A diákjai nagyon szeretik. Amikor azt kérdeztük tőlük, hogy milyen egy tökéletes tanárnő, gondolkodás nélkül rávágták a tanárnő nevét.

A tanárnő elmondása szerint: „A fegyelmezés a legnehezebb az osztályban, maga a tanítás nem. A gyerekek befogadók szívesen érdeklődéssel veszik az új tananyagot, alig lehet őket rábírni a gyakorlásra, mert mindig gyorsabban és gyorsabban haladnának előre.”

Még egyszer gratulálunk a kis csapatnak, és reméljük, hogy a továbbiakban is írhatunk róluk, vagy olvashatunk tőlük.

kesjar_alt_isk4

 

(Budaörsi Infó, MSE)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.