Női lélek és egyéb természeti katasztrófák

(Budaörs – 2013. november 16., Budaörsi Infó) Igen = Nem, nem = igen, talán=nem, majd=soha! Vigyázzunk, mert minden páros igen nemet jelent a matematikai logika szerint, igaz a páros nem pedig igent. Az igen nem a nem igen, a talán nem a majd soha!

 

Ezen igazodjon ki az ember ha tud. Persze megtanultuk az iskolában, hogy minden a szövegkörnyezettől függ. (hogy a környezetben mondja a nő, hogy nem, vagy pedig az ágyban)

A női lélek rejtelmeit fejtegetni talán a világ egyik legbonyolultabb feladata. Talán az atomfizikához hasonlítható, de igazából ez sem fedi le teljesen, mert az atomfizikusok gondolkodásában legalább van valami rendszer. Ha azonban minden áron hasonlítani szeretnénk valamihez, akkor talán az időjárással mérhetjük össze, mert a klímaváltozás és annak hatásai ma már mindennapos beszédtémának számítanak.

– Láthatjuk, hogy nagyon gyors a hőingadozás , az évszakhoz képest általában igen meleg van. Többet esik az eső az átlagosnál, egyre több hurrikán keletkezik az amerikai partoknál. A tudósok szerint a klímaváltozás miatt egyre több az allergiás beteg, a felmelegedés pedig összezavarja az állat és növényvilágot, a sarkvidéken erőteljesebb a jég olvadása.

Tavak kezdenek lassan kiszáradni, gyakoribbak a földcsuszamlások, az erdőtüzek, és a felmérhetetlen genetikai károsodások.-

Tehát én konkrétan erre az időjárásra gondoltam. Ami kiszámíthatatlan. Az egyik pillanatban esik, a másikban fúj, aztán pedig ezer ágra süt a nap, majd pedig jön a hurrikán. Vajon miért is lehet ez így?

Arra a következtetésre jutottunk, hogy nagy valószínűséggel a hölgyek génjeiben van elrejtve a probléma oka. Úgy véljük, hogy a nő tervezésekor a mester emberek úgy érezték, hogy túl unalmas lenne az élet, ha a nők is normálisak lennének, ezért a tervezéskor egy katasztrófa csippet is beléjük ültettek, hogy miután lejönnek a futószalagról megkeseríthessék a férfiak életét.

Természetesen ennek a beültetésnek sok apró pozitív oldala is van, csak a férfiak hajlamosak mindig a negatív dolgokra összpontosítani.

Előnyként kiemelném, hogy a nő, mint olyan a katasztrófa csipnek köszönhetően, nehezen megunható, hiszen minden egyes nappal egy új megoldásra váró problémát generál.

Tehát röviden, tömören összefoglalva örülhetnek a férfiak, hogy ilyen jó dolguk van, hogy a nők, adnak nekik elég okot elmenni a barátaikkal sörözni, hogy tudjanak panaszkodni.

Ha nem így lenne, akkor vajon miről beszélgetnének a hatodik és a hetedik korsó sör között?

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.