Pályázatok! Pályáz(z)atok! Pályázatok!

(Budaörs – 2013. november 15. Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó néhány új pályázattal szeretné aktivitásra hívni az olvasókat. Kitartással és kreativitással könnyen azon kaphatjuk magunkat, hogy már érkezik is a levél, hogy mi lettünk az elsők az egyik meghirdetett pályázaton, ahová leadtuk a pályamunkánkat. Megéri megnézni! 

1.) Pályázat: A SZITAKÖTŐ gyerekfolyóirat alkotói pályázat. Vers, mese, cikk pályázat.

Postára adási határidő: 2013. december 2.

Bővebb információért kattints ide

2. Pályázat: A Szabad Tér Színház felhívása a budapesti óvodások és iskolások, valamint amatőr hagyományőrző és művészeti csoportok, továbbá művészeti intézmények hallgatói számára.

Jelentkezési határidő: 2013 november 22.

Bővebb információért kattints ide

3. Pályázat: Az MTVA 2013 őszén ismét meghirdeti A nagy mese versenyt, amelyre idén 6-18 éves magyar (Magyarországon és a külhonban élő) gyerekek és fiatal mesemondók jelentkezhetnek.

Jelentkezési határidő: 2013. november 30.

Bővebb információért kattints ide

4. Pályázat: Rövid videók, mozgóképes anyagok feltöltésére és megosztására hívnak minden érdeklődő középiskolást, amelyek tudományos jelenségek, törvények, összefüggések megjelenését mutatják be.

Az elkészült kisfilmek feltöltésének határideje: 2014. január 31. 24.00

Bővebb információért kattints ide

5. Pályázat:  „Az Én Gyermekem is Tehetséges” Programsorozat záró programelemére, a Mini Pilot projektre. Egy szervezet/intézmény legfeljebb 2.000.000 forint összeghatárig nyújthat be projekt javaslatot.

Jelentkezési határidő: 2013. november 30. 24.00 óra.

Bővebb információért kattints ide

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.