Először rendszámtáblát, majd üzemanyagot lopott

A Budaörsi Rendőrkapitányság Pilisvörösvári Rendőrőrse folytat nyomozást egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. 

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes 2013. október 30-án 7 óra körüli időben Pilisszentiván területén, egy parkolóban leparkolt személygépkocsiról eltulajdonította mindkét rendszámtáblát, majd azokat felszerelte a képen látható fekete színű személygépkocsira.

Ezt követően az ismeretlen férfi az eltulajdonított rendszámtáblával ellátott járművel 7 óra 37 perckor tankolt egy pilisvörösvári benzinkúton, majd fizetés nélkül elhajtott Piliscsaba irányába. Az eltulajdonított forgalmi rendszám JPC-367. 

Az ismeretlen tettesről és a járműről fényképfelvétel készült. A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-23/ 505-400 telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555- 111 “Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A budaörsi rendőrök a képen látható férfit keresik.

tolvaj

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.