E-útdíj – Karbantartás miatt üzemszünet vasárnap hajnalban

Karbantartás miatt vasárnap hajnalban szünetel az e-útdíj rendszer, az útdíjfizetési szolgáltató ezért azt javasolja, hogy az útdíjfizetésre kötelezettek elővételben vásároljanak jegyet.

 

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. pénteken közölte az MTI-vel, hogy tervezett karbantartás miatt az elektronikus útdíjfizetési rendszert érintő üzemszünetet rendelt el november 17-én, vasárnap hajnali 1 és 4 óra közötti időszakra.

Ebben az időszakban nem lehet jegyet váltani, ezért a szolgáltató kéri az útdíjfizetésre kötelezetteket, hogy az úthasználati jogosultságot lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a www.hu-go.hu weboldalon, az ügyfélszolgálati irodákban vagy a viszonteladói partnereknél.

Akik az útdíjbevallási kötelezettségüket bevallási közreműködő útján, fedélzeti eszközzel teljesítik, azoknak nincs teendőjük, mivel ebben az esetben az útdíjbevallás megtörténik, így az egyenlegből az üzemszünet ideje alatt igénybevett úthasználat díját levonják – közölte az útdíjfizetési szolgáltató.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.