Idén előbb jött a Mikulás Budaörsre – Kartondobozok a Szabadság úton

(Budaörs – 2013. november 13., Budaörsi Infó) Bár még csak november van néhányan ma mégis úgy gondolták fél négy körül, hogy előbb jött a Mikulás Budaörsre. A Szabadság úton a Városházánál lévő körforgalom előtt kartondobozok hevertek az úton, és még talán most is ott vannak. Több autós és gyalogos is megállt abban reménykedve, hogy talán egy teherautónyi számítástechnikai cikk közül esett le néhány.  

 

 

A csomagok a szállítólevelük szerint Budapestről érkeztek a Kőér utcából és az Európa út-ra tartottak, dátum szerint 2013.07.02.-án.

A T-com jelzése volt látható a szállítólevél tetején.

Sajnos gyorsan kiderült, hogy mégsem lesz idén előbb Karácsony, mert a nagy kartondobozok csupán hungarocellt tartalmaztak. A dobozokhoz “tévedő” érdeklődők csalódottan mentek tovább miután kiderült, hogy mit rejtenek a csomagok.

Sokakat odavonzottak a leesett dobozok. Reméljük, hogy azért közúti balesethez nem fog vezetni a reménykedők forgolódása.

Ha ezt valaki tréfának szánta nem volt a valami jó ötlet. Reméljük, hogy ő idén ezért a csínytevéséért csak virgácsot kap majd a Mikulástól.

 

FRISS INFÓ:

Egyik olvasónk szemtanúja volt az esetnek. Azt írta meg nekünk a Facebook-os oldalunkon, hogy  a kartondobozokat egy konténert szállító autó hagyta el! Szerinte észre sem vette a sofőr! Az előtte haladó két autóra majdnem rá is estek!

 

dobozok

 

dobozok4

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.