Adventi koncertkörútján Budaörsön is fellép Szekeres Adrien

Hét állomásból álló adventi koncertkörútra indul november végén Szekeres Adrien. Az egyik helyszín Budaörs lesz.

 

 

Az énekesnő keddi nyíregyházi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az adventi turné keretében Győrben, Kecskeméten, Kőbányán, Budafokon, Budaörsön, Sopronban és Nyíregyházán lép fel hatfős zenekarával. A november 30-án Kőbányán induló turné műsorainak vázát adventi hangulatú dalok alkotják, amelyeket az énekesnő saját szerzeményei egészítenek ki.

A koncertek közül különleges lesz a győri, amelyen december 18-án a Győri Filharmonikus Zenekarral közösen lép fel, valamint a december 15-i nyíregyházi jótékonysági est, amellyel a Nyírségi Hospice Alapítvány munkáját támogatják, és amelyet a helyi evangélikus templomban tartanak.

Az énekesnő szerint dalai különlegesen jól “működnek” a templomi közegben, a koncertet pedig igyekeztek olyan időpontra szervezni, hogy a családok is ellátogathassanak rá. “Az alapítvány tevékenysége a családokat érinti elsősorban és én szeretném, ha a zene is családi ügy lenne” – fogalmazott Szekeres Adrien. A nyíregyházi koncerten közreműködik a helyi Vikár Sándor Zeneiskola magánének tanszakának kórusa is.

Kiss Gábor zeneszerző a sajtótájékoztatón elmondta, hogy az elmúlt években tartottak már zenekari, akusztikus, szimfonikusokkal közös és templomi fellépést, és minden koncertre a helyszínnek megfelelő zenei repertoárral készülnek.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.