Kósza láma az 1-es úton! A novemberi Budaörsi Infó a postaládákban!

A galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!
Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet!

Megjelent a Budaörsi Infó novemberi száma! Keressék postaládájukban! 

 

Ehavi számunkból megtudhatják, hogy hogyan kerül az 1-es útra egy kósza láma, hogy ki volt az az illyéses diák, aki hazánkat képviselte Brüsszelben, és az is kiderül lapunkból, hogy Árendás Péter mit gondol a pedagógus hivatásról.

A veszélyességi faktor ebben a hónapban 8-ra emelkedett, ezért olvassák el a Budaörsi Infóban, hogy mire kell odafigyelniük a téli időjárás közeledtével.

Szabó Gyula nyugalmazott rendőr főtörzsörmester nemrég ünnepelte 97. születésnapját, ezért otthonában köszöntöttük. 40 évnyi szolgálatáról kérdeztük és arról, hogy mi volt a legemlékezetesebb élménye a négy évtized alatt.

budaorsiinfo5

Újságunk fő szenzációja ebben a hónapban a Kesjár Csaba Általános Iskola harmadikos diákjainak sikere. A budaörsi Acta Publica Kiadó idei Nagy Alkotói Pályázatán (NAP) csalimesékkel indultak és írásaikkal különdíjat nyertek.

Érdekességként még a női lélek rejtelmeibe is bevezetjük Önöket újságunk utolsó oldalán.

Megéri megnézni!

budaorsiinfo4

 

Budaörsi Infó

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.