Ismét TableFree Éttermi Napok a fővárosban

Ismét kedvezményes áron kínálja különleges menüit a főváros számos étterme a TableFree Étterem Napok keretében november 22. és 29. között.

 

 

Az akcióban részt vevő éttermek az adott időszakban háromfogásos menüt kínálnak háromezer, illetve ötezer forintos egységáron.

 

A TableFree Éttermi Napokat már ötödik éve rendezik meg minden tavasszal és ősszel. A vendéglátóegységek így lehetőséget kapnak arra, hogy bemutassák kreatív és minőségi menüajánlatukat, a vendégek pedig új éttermekkel ismerkedhetnek meg – olvasható a szervezők által az MTI-nek eljuttatott közleményben.

 

A rendezvényen szinte a világ egész gasztronómiai palettája képviselteti magát. Megkóstolhatók a hagyományos magyar, a nemzetközi fúziós, a kínai, a kontinentális, az indiai, a mexikói, az olasz, a japán és más konyhák remekei.

 

Asztalt kizárólag a www.tablefree.hu online étteremportálon lehet foglalni. A látogatók a hely, az árkategória és a konyha típusa, valamint ezek bármely kombinációja szerint kereshetnek vendéglátóegységet.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.