Selmeczi: Bajnai és Gyurcsány Magyarország ellen tanúskodik külföldön

Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő szerint Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon volt kormányfő Magyarország ellen tanúskodik külföldön.

 

 

A fideszes politikus szombati budapesti sajtótájékoztatóján ezt egy kérdésre válaszolva mondta, azzal kapcsolatban, hogy a Magyar Nemzet értesülése szerint a sukorói kaszinóberuházás meghiúsulása miatt egy hétfőn Washingtonban kezdődő perben izraeli befektetők több mint 100 milliárd forint kártérítést követelnek a magyar államtól. Az mno.hu-n megjelent cikk szerint a perben az izraeli befektetők felhasználhatják majd Bajnai Gordon volt kormányfő egy korábbi büntetőügyben tett vallomását, Gyurcsány Ferenc volt kormányfő pedig írásban fog tanúskodni.

 

Selmeczi Gabriella úgy nyilatkozott: az a szomorú, hogy nincsenek meglepve azon, hogy “Gyurcsány és Bajnai Magyarország ellen tanúskodik külföldön”. A két volt kormányfő szerinte soha nem a magyar állam és a magyar emberek érdekeit tartotta szem előtt, sem kormányon, sem ellenzékben. “Nem csoda, hogy most is külföldi érdekeket szolgálnak” – tette hozzá a Fidesz szóvivője.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.