Pályázatok! Pályáz(z)atok! Pályázatok!

(Budaörs – 2013. november 07., Budaörsi Infó) Ismét néhány pályázattal hívjuk fel a fiatalság figyelmét arra, hogy nem kevés pénzt és jutalmat lehet nyerni egy kis kreativitással és kitartással. Pályáz(z)atok rovatunk most is rejt néhány szó szerint értékes kincset. Sok ötletet kívánunk hozzá.

 

 

 

1.)Ha szeretsz szerepelni, első kézből értesülnél az Egyetemmel kapcsolatos információkról és erről hallgatótársaidat is szívesen tájékoztatnád, nincs más dolgod, mint jelentkezni az ELTEvízió csapatába műsorvezetőnek!

Jelentkezni 2013. november 17. éjfélig lehet.

Bővebben: http://elteonline.hu/kozelet/2013/11/04/eltevizio-musorvezeto/

 

2.)Megmozgatja a fantáziát: Országos pályázat indul gyerekeknek Mesefaragó néven. Meseíró pályázatot indít a Játszóvilág Egyesület. Játékos megmérettetésre hív a közös játék öröméért alakult Játszóvilág Egyesület az óvodásoknak és alsó tagozatosoknak kiírt meseíró pályázatában.

Jelentkezési határidő: Módosították a Mesefaragó meseíró pályázat beküldési határidejét: 2013 november 20-ra!!!

Bővebb információ: http://mesefarago.jatszovilag.com

 

3.) Gyurgyalag, az év madara rajz- és meseíró pályázat

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Komárom-Esztergom megyei Csoportja és a Száz Völgy Természetvédelmi Egyesület a fenti címen pályázatokat hirdet a XIII. Tatai Vadlúd Sokadalom alkalmából.

Jelentkezési határidő:2013. november 20.

Bővebb információ: http://www.dinpi.hu/

 

4.) Lásd amit hallasz! filmes pályázat

A Budapesti Fesztiválzenekar idén is meghirdeti a két éve hagyományteremtő szándékkal  életre  hívott  filmes pályázatát  a középiskolák  tanulói  számára.  A  pályázaton  egyénileg vagy csoportosan (maximum 5 fős csapatokat alkotva) lehet indulni.

Jelentkezési határidő: 2013. december 2-ig.

Bővebb információ: http://www.bfz.hu/bfz-a-fiatalokert/programok/lasd-amit-hallasz/

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.