Több BKK-járat menetrendje is módosul novemberben

Több járat menetrendjét is megváltoztatja novemberben a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és új telebuszjáratot is indítanak.

 

 

A központ közleménye szerint hétvégenként a téli hétvégi menetrend szerint lehet utazni a 22-es, a 22A és a 222-es buszokon, 236-os és 236A jelzéssel új autóbuszjáratokat indított a BKK hétfőtől Pestszentlőrincen a Havanna-lakótelep, az Üllői út térsége és a vecsési Market Central kedvezőbb közlekedési kapcsolatának biztosítására. Az új, 236-os járat Vecsés, Market Central és a Havanna utcai lakótelep között , míg a 236A jelzésű busz Pestszentlőrinc, Mednyánszky utca és a Havanna utcai lakótelep között közlekedik. Ezzel egy időben a 166-os és 266-os járatok útvonalát módosítják, a 166A betétjárat pedig megszűnik.

 

A 194-es busz útvonalát lerövidítik, a Közdűlő út környéki ipartelepet hétfőtől csak az új járatként indított 194B érinti. A Határ út felől érkező 194-es busz az Ipacsfa utca felé közlekednek, majd a Tövishát utcára fordulva éri el ismét eddigi útvonalát. Az ipartelepre közlekedő 194B reggel 5 és 22 óra között jár reggel 20 percenként, más napszakokban órás követési idővel.

 

A III. kerületi Aranyhegyen telebuszjáratot vezetett be a BKK a 219-es járattal, ezek a buszok csak abban az esetben közlekednek reggel 6 óra és 22 óra között, ha az utazási igényt előzetesen, telefonon jelezték a tervezett végállomási indulási időpont előtt legkésőbb 30 perccel.

 

Szintén telebuszrendszert vezet be a központ a III. kerületi Csúcshegy városrészben, a Batthyány térről induló 260-as buszok igény esetén továbbmennek Csúcshegy felé.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.