Kutyák és gazdáik versenyeztek

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az Országos Rendőr-főkapitányság Dunakeszi Oktatási Központjában 2013. október 24-én és 2013. október 25-én rendezte meg a közrendvédelmi szolgálati kutyák szemlével egybekötött versenyét.

 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az elmúlt években jelentősen emelte a közrendvédelmi kutyavezetők és a szolgálati kutyák számát, növelve ezzel a közterületi szolgálatellátás hatékonyságát.

A kétnapos rendezvényen a kutyavezetők és szolgálati kutyáik számot adhattak felkészültségükről, megismertethették a szolgálati kutyák alkalmazásának lehetőségeit.

Megyénk legeredményesebb kutyavezetője és szolgálati kutyája Pállai Tamás r. főtörzszászlós, törökbálinti körzeti megbízott és Márkus nevű kutyája lett. A második helyen Márton Gábor r. törzsőrmester, nagykőrösi körzeti megbízott és Balu nevű kutyája végzett, a dobogó harmadik fokára Balogh Ferenc r. törzszászlós, ürömi körzeti megbízott a legengedelmesebb kutya különdíját elnyerő társa állhatott. A legjobb őrző-védő kutya különdíjat Negro és gazdája, Kocsis Ferenc r. törzszászlós dabasi körzeti megbízott nyerték el.

(Fotók: Zsaru Magazin/Szabó Máté)

kutyakeszi12

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.