Asztalitenisz BL – Pénteken bemutatkozik a Budaörs

A szeptember eleji első fordulóban, Lengyelországban elszenvedett vereség után pénteken hazai közönség előtt lép asztalhoz az előző szezonban ezüstérmes Budaörs 2i SC csapata a női asztalitenisz Bajnokok Ligájában.

 

 

 

A magyar együttes a nyitókörben simán, 3-0-ra kapott ki a légiósokkal teletűzdelt Zamek Tarnobrzeg otthonában, most pedig az az orosz Tyumen lesz a riválisa, amely kezdésnek szintén 3-0-ra maradt alul a címvédő osztrák Linz AG Froschberggel szemben.

Az európai szövetség honlapja alapján a vendégek keretét a 2008-ban  egyéni Európa-bajnok, amúgy hétszeres Eb-győztes litván Ruta Paskauskiene, a fehérorosz Veronika Pavlovics és Alekszandra Privalova, valamint az orosz Polina Mihajlova, Tatjana Mihajlova és Okszana Fagyejeva alkotja. A magyar csapatban Pergel Szandra, Madarász Dóra, Fazekas Mária, Cornelia Molnar és Hepke Johanna szerepel.

A budaörsi mérkőzés pénteken 19 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban, a belépés díjtalan.

A magyar csapat további programja:

október 27.: Linz-Budaörs
november 3.: Budaörs-Tarnobrzeg
december 8.: Tyumen-Budaörs
december 20.: Budaörs-Linz

Az A jelű kvartettben a török Fenerbahce, a német TTC Berlin Eastside (Póta Georgina csapata), az osztrák SVS Ströck (Lovas Petra) és a francia Metz TT szerepel. A körmérkőzések után a csoportok első két-két helyezettje jut majd az elődöntőbe.

 

(Budaörsi Infó–MTI)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.