Cserbenhagyót keres a rendőrség – Balesetet okozott, majd továbbhajtott

Nem állt meg segítséget nyújtani egy személygépkocsi sofőrje, miután balesetet okozott Budakeszin.

 

 

A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya indított eljárást segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen elkövető az általa vezetett ezüst-metál színű, Suzuki Ignis típusú személygépkocsival 2013. augusztus 22-én 18 óra körüli időben Budakeszi belterületén közlekedett– az Erdő utcából balra kanyarodott Budakeszi, Fő utcára, Páty irányába–, ahol a jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról, Budapest felől érkező segédmotoros kerékpárnak. A segédmotoros kerékpár vezetője,- hogy az ütközést elkerülje,- hirtelen fékezett és elesett. A személygépkocsi sofőrje nem állt meg és nem nyújtott segítséget a sértettnek, aki az esés következtében súlyos sérülést szenvedett.

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-23/505-400 telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), továbbá a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.