Pályáz(z)atok! Pályáz(z)atok! Pályáz(z)atok!

(Budaörs – 2013. szeptember 10., Budaörsi Infó) Ismét néhány pályázat, hogy az iskola mellett legyen még pluszban mivel eltölteni az időt, ha nagyon ráértek.

 

 


  •  I. Solidarity Shorts nemzetközi FILMVERSENYA versenyen olyan filmetüd elkészítésével lehet indulni, mely arra a kérdésre keresi a választ, hogy, mit jelent ma a fiatal alkotók számára a szolidaritás eszméje. A pályázat célja, hogy érzékennyé és nyitottá tegye a fiatal művészeket az emberek, és kultúrák, valamint a szolidaritás eszméje és története iránt. A versenyen 1-3 perces filmetüdökkel lehet indulni, 18-30 év közötti fiatal alkotóknak. A film műfaját, és az alkalmazott technikát tekintve nincs semmifajta pályázati megkötés, lehet kamerával, telefonnal, fényképezőgéppel rögzített felvétel. A 11 legjobb film készítőjének a szervezők vonzó nyereményeket ajánlanak fel. 

A filmek beküldésének határideje: 2013. szeptember 15.

bővebb információ :

http://solidarityshorts.org

  • Kreatív TIPOGRÁFIAI design verseny: Hungarian Adobe User’s Group Design Verseny Vedd elő a kedvenc betűtípusodat, vagy betűtípusaidat; készíts egy (1 db) fotót arról a kedvenc helyedről, ahol kikapcsolódni, pihenni vagy éppen szórakozni szoktál, és készíts belőle egy olyan minimal stílusú plakátot, amelyen bemutatod maximum 5 szóban, hogy az adott hely mit jelent számodra, miért egyedi vagy miben különbözik más helytől!

Határidő: 2013. október 13. 24:00 óra
bővebb információ:

http://palyazatok.org/hungarian-adobe-users-group-design-verseny/

  •  Családkutató ÍRÓI pályázat. Téma: Jász-Nagykun-Szolnok megyéhez bármilyen módon kötődő – itt született, élt, vagy tanulmányai, munkássága, pályája kapcsolódik/kapcsolódott a megyéhez – személy- illetve családtörténet megírása. Pályadíjak: 40.000 – 30.000 – 20.000 Ft értékű ajándékok.

Beérkezési határidő: 2013. 10. 31.
bővebb információ:

http://ankk.hu/ajanlo/186-csaladkutato-palyazatot-hirdetuenk

  •  Pályázat KÖZTÉRI SZOBROK készítésre. A Nemzeti Kulturális Alap Vizuális Művészetek Kollégiuma pályázatot hirdet olyan kortárs, esztétikailag és tartalmában igényes köztéri munkák (szobor, szoborcsoport, térinstalláció) létrehozása, melyek az adott település közterén a település kulturális jelenét erősítik. Nevezési díj: 12.000 Ft,Tervezett keretösszeg: 200 millió Ft. Igényelhető támogatás: 5 millió Ft.

Benyújtási határidő: 2013. szeptember 30.
bővebb információ:

http://palyazatok.org/palyazat-kozteri-szobrok-keszitesre/

  •  Barcsay Díj 2013 pályázatA pályázaton részt vehetnek – határoktól függetlenül – mindazok a Kárpát-medencében élő, magyar ajkú, pályakezdő FESTŐMŰVÉSZEK, akik 2013. december 31-ig még nem töltik be 35. életévüket. A díjjal oklevél, Csíkszentmihályi Róbert szobrászművész plakettje és pénzjutalom jár.

Határidő: 2013. október 31.

bővebb információ:
http://www.alkotok.hu/hu/palyazatok/barcsay-dij-2013-palyazat/424

  •  “Nézőpontváltás” FOTÓpályázat 2013

Kategóriák:
– emberi értékek
– az élet más szemmel
– fejlődő világunk
A pályázat mindhárom kategóriájában három helyezett részesül díjazásban.
I. helyezett: 20 óra egyéni fotó oktatás műtermi képzéssel.
II. helyezett: Bevezetés a fotográfia világába könyv és online tanfolyam.
III. helyezett: Fotográfiához kapcsolódó könyvcsomag.
A közönségdíj mindhárom kategóriában 20 óra egyéni fotó oktatás, amely tartalmaz műtermi oktatást is.

Határidő: 2013. december 26.
Bővebb információ:

http://palyazatok.org/nezopontvaltas-fotopalyazat-2013/

  •  A gyümölcsfeldolgozás ízes pillanatai – FOTÓpályázat. A pályázatra a gyümölcsfeldolgozásról szóló olyan alkotásokat várnak, amelyek betekintést nyújtanak a helyi gyümölcsfeldolgozás mozzanataiba, és segítenek népszerűsíteni a házi készítésű termékeket. A legjobb 15 pályamunkát kiállítják és a legjobb 3 alkotást díjazzák.

Beküldési határidő: 2013. szeptember 13.
bővebb információ:

http://manna.ro/porta/fotozz-izes-pillanatokat-2013-08-23.html

 

  • A világegyetemhez, illetve az űrkutatáshoz kapcsolódó téma kidolgozására hirdet pályázatot 8-18 év közötti diákoknak a Science Center Közhasznú Alapítvány, az alkotásokat november 17-ig várják.

    A pályázóknak a világegyetemhez, illetve az űrkutatáshoz kapcsolódó, tetszés szerint választott témát kell kidolgozniuk egy A3-as méretű papírlapra. A kivitelezés módja szabadon választott, az alkotás lehet rajz, festés, tartalmazhat szöveget, de fényképekből, újságcikkekből összeállított montázst is elfogadnak.

    A pályázatokat háromtagú bizottság bírálja el, tagja Farkas Bertalan űrhajós, Both Előd, a Magyar Asztronautikai Társaság alelnöke és Gregus Anikó, a Babilon Center intézményvezetője.

    Az elkészített munkák legjobbjaiból a Babilon Centerben kiállítás nyílik. További részleteket a pályázatról a www.babiloncenter.hu oldalon olvashatnak az érdeklődők.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.