Fesztivált rendeznek a lelki egészség megőrzéséért Budapesten

Az alternatív táplálkozásról és gyógyászatról szóló előadások mellett új mozgás- és légzésterápiák bemutatása is szerepel a Harmónia Átriumpatika elnevezésű fesztiválon, amelyet szeptember 1-jén rendeznek meg Budapesten.

 

 

Az egészség és a lelki harmónia megőrzése a központi témája az egész napos fesztiválnak, amelyen a huszonnégy kiállító mellett pódiumbeszélgetések színesítik az eseményt. Müller Péter író például új meditációs technikával ismerteti meg az érdeklődőket, Varga László pedig többek között a pulzáló mágneses terek hatásáról tart előadást – közölték a szervezők.

Cser Zoltán, a Buddhista Főiskola ügyvivője a test, a lélek és a szellem elemeinek harmonizálásáról beszél és szó lesz a mozgásszervi betegségek alternatív kezelési lehetőségeiről is. Emellett ingyenes mozgásszervi és relaxációs tréningen és jógán is részt vehetnek az érdeklődők, de megkóstolhatnak például méregtelenítéshez szükséges kiegészítőket is az Ybl-palotában tartandó rendezvényen.

“A fesztiválra látogatók minden olyan dolgot kipróbálhatnak, amely ahhoz szükséges, hogy egészséges és harmonikus életet éljenek” – mondta Sárosi Mona, a rendezvény szervezője az MTI-nek, hozzátéve, hogy napjainkban a rengeteg termék és szolgáltatás között nagyon nehéz eligazodni és kiválasztani azokat, amelyek valóban természetesek és egészségesek.

Sárosi Mona hangsúlyozta: a fesztiválon az érdeklődők bevizsgált, minősített termékekkel és hiteles szolgáltatásokkal, valamint módszerekkel találkozhatnak.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.