Hivatásos tánckarrierben bízik az Attraction

Az Attraction abban bízik, hogy a Britain’s Got Talent tehetségkutató verseny megnyerése után hivatásszerűen folytathatják táncos karrierjüket – erről Szűcs Zoltán, a csoport vezetője azt követően beszélt, hogy keddre virradó éjjel megérkeztek Londonból a Liszt Ferenc repülőtérre.

 

 

Az Attraction csapata szombat este nyerte meg a hetedik alkalommal megrendezett tehetségkutatót, először külföldiként.

Szűcs Zoltán megérkezésük után a sajtó képviselőinek elmondta, bíznak benne, hogy nemzetközi sikerükkel más magyar csapatok is nagyobb nyilvánosságot kaphatnak, és a magyar előadók tehetségére nem csak külföldön, hanem itthon is felfigyelnek.

A társulatot szigorú szerződések kötik, így sem a műsor közben, sem győzelmük után nem nyilatkozhattak a sajtónak, a magyar média is csak egy lehetőséget kapott a hazaérkezésüket követően, hogy kérdéseiket feltehessék a művészeknek.

“Hogy meddig maradunk itthon és hogy mi lesz velünk ezután, még mi sem tudjuk. Kaptunk jó néhány megívást a világ számos pontjáról, de hogy ezeknek mikor tudunk eleget tenni, nem tájékoztattak még a műsor készítői” – részletezte a csoport vezetője.

A csapat a 250 ezer font (87 millió forint) fődíj mellett jogot nyert arra is, hogy részt vegyen az idei Királyi Varietén, ahol az uralkodócsalád tagjai, köztük II. Erzsébet királynő előtt léphet fel. Ezzel kapcsolatban a vezető kiemelte: egyelőre erre a fellépésre koncentrálnak a legjobban, azonban a legújabb produkciójukat mindenképpen a magyar közönségnek szeretnék először bemutatni.

A társulat úgy véli, ha mindig professzionális minőséget tesz le egy alkotócsoport az asztalra, az meghozza jutalmát. “Kitartónak kell lenni és mindig a legjobbat nyújtani, ez a siker záloga” – hangoztatták az MTI kérdésére.

Az Attraction bízik benne, hogy a nemzetközi érdeklődésnek köszönhetőn a világ számos pontján mutathatják meg tudásukat és lehetőségük nyílik több magyar táncossal is bővíteni a csoportot. Azzal kapcsolatban, hogy valóban kapnak-e Las Vegasba szerződést, Szűcs Zoltán annyit mondott: nem tudják, mikor jutnak el Amerikába, de mindenhova szívesen mennek, ahová hívják őket.

A magyar látványszínházat már a szombati döntőt megelőző hetekben az egyik legesélyesebb győztesként tartotta számon a brit sajtó és a londoni fogadóirodák. Az együttes az IKTV kereskedelmi televízión sugárzott utolsó adásban Edward Elgar Land of Hope and Glory zenéjére adta elő a bravúros árnyjátékra épülő kétperces produkcióját, amely Nagy-Britannia utóbbi évtizedeinek történelmi eseményei, kiemelkedő politikai személyiségei és az uralkodó előtt tisztelgett.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.