Vágó Gábor: egy pénzügyi oligarcha-csoportosulás ejtette rabul az országot

Az országot egy pénzügyi oligarcha-csoportosulás ejtette rabul, és ez már a hétköznapok szintjén is észlelhető, ezért az LMP-nek az a missziója, hogy visszaszerezze az országot ettől a csoporttól az embereknek – jelentette ki Vágó Gábor független képviselő, az LMP csütörtöki szolnoki sajtótájékoztatóján.

 

 

Az LMP országgyűlési képviselői csoportjának tagja mindezt azzal magyarázta, hogy a parlamentben olyan törvények születnek, amelyek nem az állampolgári érdeket, hanem egy szűk gazdasági csoportét szolgálják. A korrupció pedig nem úgy működik, mint a szocialisták kormányzása alatt, hogy a pénzekből bizonyos százalékokat a visszaosztanak, hanem magukat a törvényeket szabják rá ezen gazdasági csoport érdekeire – fogalmazott a politikus.

Vágó Gábor jelezte: ezért az LMP, amikor csak lehetősége nyílik rá, felhívja a figyelmet, hogy “a politikai elit lesodródott az állampolgári képviselet érdekeiről”, és ezzel együtt egy szövetséget ajánlanak mindazoknak, akik tevékenyen szeretnének változtatni ezen a helyzeten.

A hazai gazdaságpolitika nem merülhet ki egy gazdasági csoport érdekeinek képviseletében, annak a hazai kis- középvállalkozások hálózatán alapuló gazdaságot kellene szolgálnia – húzta alá a politikus.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.