Fidesz: Bajnai Gordon nem tisztázta magát

Bajnai Gordon országjáró körútjának egyetlen értelme az lett volna, ha tisztázza magát a Hajdú-Bét ügyben, és bocsánatot kér a magyar emberektől – értékelte közleményében a Fidesz sajtóirodája az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetőjének országjárását csütörtökön.

 

 

A közlemény szerint Bajnai Gordon országjárása minden állomásán elvitatta a magyar emberek teljesítményét: azt, hogy saját erejükből jöttek ki abból a gödörből, amelybe a Gyurcsány-Bajnai-kormány taszította őket.

A nagyobbik kormánypárt sajtóközleménye szerint Bajnai Gordon elhallgatta, hogy “a magyar emberek zsebe helyett megint a külföldi zsebeket tömné, és annak árát megint a magyar családok fizetnék meg”.

A Fidesz sajtóirodája szerint Bajnai eltörölné a rezsicsökkentést, megtriplázná a fizetések adóterheit, szűkítené a családi adókedvezményt, a minimálbért harminckétezer forinttal csökkentené.

Magyarország nem kér többet ugyanazokból, akik egyszer már tönkretették az országot és erkölcsileg is vállalhatatlanok – zárul a közlemény.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.