Kínai Kulturális Napok és harcművész bajnokság Budaörsön

Kínai kulturális napokat tartanak Budaörsön több helyszínen az Önkormányzat támogatásával 2013. június 1-jétől 15.-éig. Íme a részletes, ingyenesen látogatható programok!

 

 

Shaolin kung-fu show és Taiko dob koncert szórakoztatja majd a közönséget június 1-jén Budaörsön. A X. Chan Wu Magyar Bajnokság gálaestjére színházzá változik a küzdőtér és a több mint tíz ország harcosainak viadala után kelet zenéje, művészete tölti meg a városi sportcsarnokot. A rendezvényt Budaörs Város Önkormányzata támogatja. A budaörsi lakcímkártyával rendelkezőknek,  a gyerekeknek és nyugdíjasoknak ingyenes a belépés. A verseny fővédnöke dr. Simicskó István, sportért felelős államtitkár.

 

 

 

facebook:

1 Komment

  1. […] A budaörsi Városházán kalligráfiai kiállítással, teaszertartás eszközeinek valamint tradicionális fegyverek bemutatásával várják a keleti kultúra iránt érdeklődőket. Június 4-én, kedden délután a kínai orvoslásról, a teaszertartásról és a kalligráfiáról tartanak előadást a Városháza nagytermében. (A részletes programok itt tekinthetők meg!) […]

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.