Augusztus 4-ig szünetel a diákhitel igénylése

Az előző években már megszokott gyakorlatnak megfelelően – a Diákhitel Direkten végzett átállási munkálatok miatt – az idén nyáron sem lehet augusztus 4-ig diákhitelt igényelni – hívta fel a figyelmet a Diákhitel Központ az MTI-hez eljuttatott közleményében.

 

 

A hiteligénylés átmeneti felfüggesztésétől függetlenül a Diákhitel Direkt (www.diakhiteldirekt.hu) egyéb funkciói változatlanul működnek, a társaság automata menürendszere folyamatosan elérhető, és a Diákhitel Központ személyes ügyfélszolgálatai is a megszokott nyitvatartási rendben fogadják az érdeklődőket.

Augusztus 5-től a diákhitel-igénylés a megszokott módon történik, a Diákhitel Központ hitel-ügyintézési felületén, a www.diakhiteldirekt.hu oldalon elektronikusan kitöltött és kinyomtatott diákhitel-igénylési adatlapot továbbra is a felsőoktatási intézményekben, az együttműködő bankokban, postákon és takarékszövetkezetekben kell leadni.

A már megkezdett átállási munkálatoktól függetlenül az érdeklődők a diákhitellel kapcsolatos minden fontos információt, tudnivalót magyar és angol nyelven, a nap 24 órájában, a nyári időszakban is megtalálnak a Diákhitel Központ internetes felületén, a www.diakhitel.hu portálon.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.