Fidesz: újra együtt a maffiabaloldal

Újra együtt a maffiabaloldal, a jogállamért kiáltoznak azok, akik lepaktáltak az alvilág vezérével, aki maga a “vér, mocsok, gyilkosság és korrupció” – reagált közleményben a Demokratikus Koalíció és az MSZP közös demonstrációjára Hoppál Péter, Fidesz szóvivője szombaton.

 

 

A nagyobbik kormánypárt szóvivője szerint nincs a baloldalon ma olyan vezető, aki ne ismerte volna el, hogy a “Gyurcsány-Bajnai-szövetség hemzseg a korrupciós ügyektől”.

Emlékeztetett rá: Gyurcsány Ferenc bevallotta, hogy azért hagyta ott az MSZP-t, “mert ott loptak”. Bajnai Gordon szerint is meglehetősen “korrupt hely volt Magyarország a 2010 előtti időszakban”.

Hoppál Péter idézi Mesterházy Attila Die Weltnek adott nyilatkozatát; a német lap pénteki számában a szocialista pártelnök elmondta: “soha nem tagadtam, hogy egykori párttársaim” korrupciós ügyei “hatalmas gondot” jelentenek az MSZP számára.

Már csak Portik Tamás hiányzik a baloldal mai demonstrációjáról, hogy erkölcsről és korrupcióról papoljon – zárul a Fidesz szóvivőjének közleménye.

Néhány százan vettek rész a trafiktörvény elleni tiltakozó demonstráción, amelyet a Demokratikus Koalíció szervezett a Fidesz Lendvay utcai székháza elé szombat délután. A demonstrációhoz az MSZP és az MSZDP is csatlakozott.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.