Fidesz: Bajnai egyenlő a zéró erkölccsel és a zéró hozzáértéssel

A Fidesz szerint a Gyurcsány-Bajnai-kormány volt az, amelyet “könyörtelenül elzavartak a választók, mert elegük volt a zéró erkölcsből és zéró hozzáértésből” – reagált a kormánypárt szóvivője Bajnai Gordon péntek esti, miskolci nagygyűlésen elmondott beszédére.

 

 

Selmeczi Gabriella az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében azt írta: Miskolcot és a hozzá hasonlóan nehéz helyzetű országrészeket az előző kormány “egy életen át tartó munkanélküliségre, segélyre és uzsorára” ítélte. “A baloldal tönkretette az országot, veszélybe sodorta a magyar emberek megélhetését, a családok otthonait, a vállalkozások működőképességét” – tette hozzá.

A szóvivő közleménye szerint “amihez Bajnai Gordonnak üzletemberként vagy politikusként köze volt, ott mindig a magyar emberek húzták a rövidebbet, ott mindig apadt a nemzeti vagyon”.

Bajnai Gordon, az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetője, volt kormányfő  Miskolcon egyebek közt azt mondta: a választók egy év múlva “elzavarják” a kormányt, amelyet “csak a dohány érdekel”.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.