Részletek a hétvégi budaörsi verekedésekről

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt B. Zs. és S. M. 17 éves budaörsi lakosok ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két fiatal férfi 2013. május 11-én hajnali 1 óra körüli időben Budaörsön egy házibuliból hazafelé tartott, amikor összeszólalkoztak néhány fiatallal. A veszekedés tettlegességig fajult, melynek során a két fiatal több alkalommal megütötte a sértettet és egy pezsgős üveget is eltörtek a fején, majd távoztak a helyszínről. A sértettet sérülései miatt a mentők kórházba szállították.

A budaörsi rendőrök mindkét fiatalt elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Szintén a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat eljárást garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt Zs. János 46 éves budaörsi lakos ellen.
A férfi testvérével veszett össze 2013. május 12-én 11 óra körüli időben, egy budaörsi sörözőben, majd a vita hevében a fivérén kívül egy járókelőt is bántalmazott. Zs. János testvérét és a másik sértettet is kórházba szállították.

A verekedő férfit a járőrök elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, de az őrjöngést a rendőrségen is folytatta, ezért kórházba szállították.

A két fiatalkorú férfi és Zs. János ellen a büntetőeljárást – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.