Trafik – Fidesz: a központilag szervezett korrupció nagymesterei a szocialisták

A Fidesz-frakció szerint az MSZP mint a központilag szervezett korrupció nagymestere ahelyett, hogy másokat rágalmazna, jobban tenné, ha erkölcsi alapon feloszlatná magát. A képviselőcsoport az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében az MSZP-nek arra az állítására reagált, miszerint a nyilvánosságra került bizonyítékok alapján világossá vált: a “trafikmutyi” nem egy elszigetelt korrupciós akció, azt a Fidesz központilag szervezte.

 

 

“A szocialisták azok, akik a központilag szervezett korrupció kimeríthetetlen tárházát csillogtatták meg kormányzásuk alatt, akik nokiás dobozokban, színlelt szerződésekben, ingatlanpanamákban, telekcserékben és offshore cégeken keresztül szivattyúzták ki a közpénzeket az országból” – áll a nagyobbik kormánypárt frakciójának közleményében.

Mint írták, a szocialisták “készek voltak az alvilággal is lepaktálni egy választási győzelemért, és a titkosszolgálati jegyzőkönyvek szerint csúszópénzeket fogadtak el az alvilág vezérétől”.

Lukács Zoltán, az MSZP frakcióvezető-helyettese vasárnapi sajtótájékoztatóján azt mondta, mára egy hangfelvétel és egy levél is bizonyítja, hogy az állami dohánycég és a pályázatok ellenőrzésével megbízott minisztérium kiadta a dohányboltok üzemeltetésére jelentkezők névsorát, hogy azt politikai alapon osztályozhassák helyi fideszes vezetők.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.