Május 13-án nyílik az új posta Budaörsön

A sokak által nagyon várt Budaörs új 1. számú postájának a megnyitása a Szabadság úton elérkezett, a régi Templom téri intézmény már csak a hétvégéig üzemel – tájékoztatta szerkesztőségünket Apáti-Tóth Kata a Magyar Posta Zrt szóvivője.

 

 

A Budaörs 1 posta (Templom tér 12.) 2013. 05.10-én (pénteken) 12:00 óráig nyújt teljeskörű szolgáltatást. A postahelyi kézbesítés szolgáltatásnyújtás (kizárólag levél- és csomagküldemények vonatkozásában) 18 óráig lesz elérhető. A szerződéses készpénzes feladók délig, a szerződéses díjhiteles küldemények 18:00 óráig adhatók fel.

Budaörs 1 posta 2013. 05.13-tól új helyszínen (Szabadság út 74.) várja ügyfeleit.

A posta nyitvatartási rendje az új épületben is változatlan marad: hétfő-péntek 08:00–18:00, szombaton és vasárnap zárva.

“Az ügyfeleink kényelmét szolgálja, hogy az épület mögött parkolókat alakítottunk ki, illetve a gyorsabb ügyintézés érdekében ügyfélhívó rendszert építettünk ki” – mondta el Apáti-Tóth Kata szóvivő.

Reméljük, hogy magas színvonalú szolgáltatásban lesz részük olvasóinknak a posta új épületében, melynek építéséről lapunk is hírt adott egy korábbi cikkében!

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.