Rendőrségi hírek – Ki ismeri fel őket?

A Budaörsi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást folytat tulajdon elleni szabálysértésnek minősülő lopás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi és társa 2013. április 04-én 09 óra körüli időben Pilisvörösváron egy könyvesboltból 16 darab könyvet tulajdonított el. A könyvek értéke nem haladja meg az 50 000 forint szabálysértési értékhatárt.

A két elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, vagy érdemleges adattal, információval rendelkezik a szabálysértésről, az hívja a 0623/505400-as telefonszámot vagy tegyen bejelentést a telefontanú 06-80-555-111 ingyenesen hívható telefonszámán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

 

 

Parfümöt akartak lopni, lebuktak

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított kisebb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt L. Adrienn 32 éves pilisvörösvári és N. Mónika, szintén 32 éves solymári lakos ellen.

A két nő 2013. május 05-én 10 óra örüli időben, egy budakeszi drogériában különböző parfümökről az áruvédelmi csomagolást eltávolította, majd a termékeket a táskájukba rejtve, fizetés nélkül akartak távozni. Az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai észlelték a lopást, ezért értesítették a rendőrséget és a járőrök kiérkezéséig visszatartották a gyanúsítottakat.

L. Adriennt és társát a rendőrök elfogták, és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ellenük a további eljárást – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.