Női kézilabdacsapatunk megnyerte az NBI/B-s bajnokság Nyugati csoportját

Története legnagyobb sikerét érte el a budaörsi női kézilabdacsapat, miután győri győzelmével megnyerte az NBI/B-s bajnokság Nyugati csoportját! A hatalmas téttel bíró találkozón egyáltalán nem nyomta agyon a tét a lányokat, pedig azzal a tudattal léptek pályára a játékosok, hogy győzelem esetén biztossá tehetik a bajnoki címet. Nem remegett meg a lányok keze, fantasztikus sikerük után durranhattak a pezsgők!

 

 

Eredmény:

VKL SE Győr  Budaörs-Érdi VSE II. 24-40 (10-20)

Időpont: 2013. 05. 04., szombat 12:00 (junior találkozó: 10.00)

Helyszín: Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok – 9027 Győr, Kiskút liget)

Gólszerzőink: Mikó 7, Dublinszki 5, Hatala 4, Gazdag 4, Mörtel 4, Földes 3, Szabó 3, Bízik 3, Kapási 2, Markovics 2, Szilágyi 2, Pádár.

 

A kapuban Dancs Nóra állt a meccs első sípszójának elhangzásakor, míg mezőnyben a Földes, Bízik, Mörtel, Mikó, Pádár, Dublinszki kezdővel száll harcba a csapat a bajnoki címért.

Jól kezdődött a találkozó, bár ziccer és hetes is maradt ki, összességében  a védekezés kompenzálta ezeket a megingásokat. A 12. percben 6-2-re vezettünk, így időt is kértek a hazaiak, a különbség azonban tovább nőtt és állandósult a nyolcgólos különbség – sőt népes szurkolótáborunk már a 29. percben rászámolhatott a győriekre!

Erősen kezdtük a második félidőt is, állva hagytuk a hazai együttest, időközben pedig szépen-lassan mindenki pályára lépett a budaörsi lányok közül. A fiatalok olyan elánnal szálltak be a mérkőzésbe, hogy egy pillanatnyi felzárkózási esélyt sem kaptak a piros-feketében pályára lépő győriek.

Mihály Attila igazi gálamérkőzést tekinthetett meg a kispadról, a hangját sem kellett felemelnie, tulajdonképpen izgalmaktól mentes meccset nyertünk meg.

A különbség percről-percre nőtt, így könnyedén zártunk le a bajnokság aranyérmével kapcsolatos minden nyitott kérdést, és 100%-os tavaszi mérleggel fejeztük be a pontvadászatot!

Szép volt lányok! GRATULÁLUNK!

 

(Forrás: budaorsikezilabda.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.