Budaörs Legszebb Kertje

Az idén is sikeresen zárult a Virágozzon velünk! pályázat. A Max ingatlan által szervezett verseny eredményhirdetésére a Templom téren került sor.

 

„A célunk az volt, hogy ösztönözzük a budaörsi lakosokat kertjeik és utcafrontjuk gondozására, amivel hozzájárulhatnak városunk látképének szépítéséhez és boldog perceket okozhatnak a többi embernek.” – mondta el Vágner Adrienn a Max ingatlan vezetője. –  „A pályázók izgatottan várták az eredményhirdetést. A szakmai zsűrizésben a Kertészek és Kertbarátok Dr. Luntz Ottokár Egyesületének elnöke Baráthné Bátai Beatrix volt segítségünkre, aki elmondta, hogy bár az idei száraz nyár sajnos meglátszik a növényeken, de az a gondoskodás is, amivel a kert és erkély tulajdonosok igyekeznek növényeik szépségét megtartani. Kéri az ingatlantulajdonosokat, hogy ne csak saját kertjeiket, hanem a házuk előtti területeket is gondozzák.”

Kert kategória:
1 helyezett Fém utca 10
2 helyezett Felsőhatár u. 41.
3 helyezett Som u. 4.

Erkély/ terasz:
1: Farkasréti út 33.
2.  Mező u. 8. I. I/4.

Több különdíjat is kiosztottak.
A helyszínen szavazóktól a legtöbb szavazatot az Ady Endre u. 4. sz alatti kert kapta.
A szavazók sem maradtak ajándék nélkül. A résztvevők szavazhattak, a szavazók között pedig tombolt sorsoltak a szervezők.

„ Természetesen következő évben is megrendezzük a versenyt, mert büszkék vagyunk hogy hozzájárulhatunk a budaörsi kertészek munkájához és már most jelezték a résztvevők, hogy jövőre is szeretnének indulni.” – mondta el búcsúzóul Vágner Adrienn a Max ingatlan vezetője.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.