Gondolatban is fogyni kell!

A cd-vel fejben fogyásra hívom mindazokat, akik végleg meg akarják változtatni külsejüket. A módszer alapja a vizualizálás. Lefogyni bárki képes, ha megváltoztatja a saját gondolkodását, és naponta meghallgatja a cd-t.

 

A rendszeres hallgatással száműzhetők a fogyást hátráltató, korlátozó tényezők. Az elme akkor a legfogékonyabb egy régi szokás, vagy akár a külsőnk megváltoztatására, átprogramozására, ha a test izmai ellazultak, miközben élénk képekben elképzeljük a vágyott változást. Minden célkitűzés – így bármilyen fogyókúra vagy a test átformálásának sikere vagy sikertelensége – először a fejünkben dől el.

A cd-n hallható, ám a szokásostól merőben eltérő megközelítési módszer alapja, hogy a jelenlegi életünk, azaz minden, ami körülvesz bennünket, az eddigi gondolataink eredménye; ebből következik, hogy a mostani gondolatainkkal teremtjük meg a jövőnket, vagyis, amire ma gondolunk, az belátható időn belül a fizikai valóságunkban is megjelenik, akár számunkra jó, akár rossz dologról legyen szó.

A CD megvásárolható itt:

http://www.konyvespont.hu/index.php?route=product/product&product_id=10658

Tudjuk, milyen csodálatos változásokat értek el emberek a vágyott változás programozásával úgy, hogy naponta kétszer 20-30 percet arra fordítottak, hogy kellemesen ellazult állapotban részletesen elképzelték a végeredményt, és beleélték magukat az ezzel járó öröm érzésébe, tényként elkönyvelve a változást, mintha az már megtörtént volna.

Ezzel a módszerrel volt, aki 8 centiméterrel rövidebb lábát másfél év alatt ugyanolyan hosszúra növesztette, mint az egészséges, de előfordult olyan is, hogy valaki túlságosan nagynak tartotta a lábméretét, és 3 számmal sikerült lekicsinyítenie (bővebben a www.mindenamiegeszseges.hu-n, a Dr. Domján Lászlóval készült interjúban olvasható). A testsúly megváltoztatása a fentieknél egyszerűbb feladat az agy számára, ám a kitartó gyakorlás itt is éppen olyan fontos, mint bármely szokás megváltoztatásában.

Józsa Éva: Fogyjon a gondolat erejével – Alakformálás a gondolat erejével CD

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.