Sziget – A nulladik napon 45 ezren voltak

Prince fellépése a Sziget nulladik napján talán a legnagyobb sikerű koncert volt a fesztivál történetében. Kedden 45 ezren voltak az óbudai Hajógyári-szigeten – közölte a Sziget sajtófőnöke szerdán az MTI-vel.

Vető Viktória közleménye szerint az amerikai sztár koncertjére nemcsak a nagyszínpad előtt egybegyűlt rajongótömeg volt kíváncsi, hanem Jeremy Irons is, aki jelenleg a Borgiák című tévésorozat legújabb részeit forgatja Etyeken, és aki Prince showját a fesztivál VIP-szektorából élvezte.

Takács Gábor, a Sziget ügyvezetője szerint a fesztivál egyik legnagyobb produkciója volt Prince fellépése, de nemcsak a siker, hanem a költségvetés szempontjából is. “Bár a koncert rendkívül jól sikerült, ezt a visszajelzések is igazolják, a bevételek sajnos közel sem fedezték a kiadásokat” – idézi az ügyvezetőt a közlemény.

Vető Viktória az MTI érdeklődésére elmondta, hogy a mínusz egyedik napon rendezett Gesztiválra mintegy 15-20 ezren voltak kíváncsiak, az aznap beköltözőkkel együtt azonban már hétfőn is mintegy 35 ezren voltak a Szigeten.

Comments Closed