Brad Pitt októbertől zombi thrillert forgat Magyarországon

Marc Foster rendezésében és Brad Pitt főszereplésével októbertől Magyarországon forgatják a World War Z című zombi thrillert – írta meg a Hollywood Reporter című filmes szaklap.

A lap felidézte, hogy a magyar kormány jóváhagyta a magyar filmgyártás megújításával megbízott kormánybiztos tervét, és most három évre szóló tervet vár Vajnától a hamarosan megalakuló Magyar Nemzeti Filmalap munkájáról.

A Hollywood Reporter az Andrew Vajnával készített korábbi interjúja alapján arról írt, hogy a magyar filmgyártásban zajló változások nem érintették a külföldi produkcióknak járó 20 százalékos adókedvezményt, ezért az ország továbbra is vonzó a külföldi gyártók szemében. Valószínűleg emiatt érkezik Magyarországra a Marc Foster stábja Brad Pittel – olvasható a www.hollywoodreporter.com oldalon.

A World War Z az utóbbi évek egyik sikerkönyve, a zombi világháború története. A kötetet Max Brooks írta. A filmfeldolgozás a Paramount Pictures égisze alatt készül Brad Pitt produkciós cége, a Plan B közreműködésével.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.