Mindenki számít: V. Budaörsi Kerékpáros Felvonulás

Budaörs – Ötödik alkalommal biciklizik körbe Budaörs városát a kerékpárosok május 20-án pénteken 18 órakor. A már hagyományosnak számító Budaörsi Kerékpáros Felvonulás – a Fillari Team Budaörs Sportegyesület szervezésében – 2011-et írva pontosan 11 kilométer lesz.

A közös kerékpározás célja, hogy felhívja a figyelmet a kerékpárral közlekedőkre és az egészséges életmódra a bicikli nyergében.

A kicsiket és nagyokat egyaránt megszólító kerékpáros felvonulás ebben az évben is várja mindazokat, akik szeretnek kerékpározni, szeretnének tenni az egészségükért és nem riadnak vissza a mintegy 11 kilométeres körtől Budaörsön.

A már megszokott jó hangulat és társaság garantált! Alcímnek a felvonulás 2011-ben a civil délutánt kapta, hiszen a szervezők célja, hogy minél szélesebb réteget szólítsanak meg. Így a Buda Környéki Látássérültek Egyesülete masszírozza majd az elfáradt izmokat és a gyerekek kedvence a tűzoltóautó – a Budaörsi Önkéntes Tűzoltók jóvoltából – is szerephez jut.

Az V. Budaörsi Kerékpáros Felvonulást a Fillari team Budaörs Sportegyesület szervezi, Budaörs Város Önkormányzatának segítségével. Az esemény fővédnöke Budaörs Város polgármestere Wittinghoff Tamás.

V. Budaörsi Kerékpáros Felvonulás

2011. május 20. péntek 18:00

Budaörs Városháza | parkoló

Együttműködésben:

Buda Környéki Látássérültek Egyesülete
Budaörsi Önkéntes Tűzoltók
Budaörs Város Önkormányzata
Budaörs Rendőrkapitányság

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.