Moszkvai műkorcsolya-vb 2011: Hoffmann Nóráék nem indulnak, Vardanjan kiesett

Nem indul a moszkvai világbajnokságon a Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim jégtánckettős. A visszalépő páros helyére a Turóczi Dóra, Major Balázs kettős kerül, a Nagy Zsuzsanna, Fejes Máté duó pedig a selejtezőben kezdi meg a szereplést.

A vesemedence-gyulladásból felépült Hoffmann az MTI érdeklődésére vasárnap az orosz fővárosból azt mondta, kénytelenek voltak lemondani a szereplést, mert állapota nem javult annyit, hogy gond nélkül korcsolyázzon, így pedig nincs értelme a versenyzésnek. A 26 éves magyar jégtáncos a hét közepén arról számolt be, bár elkezdte a jeges edzéseket, teljes intenzitással nem tudja végigdolgozni a gyakorlásokat, a derekát továbbra is fájlalja.

A világbajnokság eredetileg március 21-én kezdődött volna Tokióban, ám a Japánt március 11-én ért földrengés és szökőár miatt az eseményt elhalasztották, majd Tokió visszalépett a rendezéstől, így került át Moszkvába a vb, amely hétfőn a férfiak selejtezőjével kezdődik.

[pullquote]

Vardanjan nem jutott tovább

A 16. helyen végzett a selejtezőben, így nem jutott tovább Vardanjan Tigran a hétfőn kezdődött moszkvai műkorcsolya-világbajnokságon. A férfiak mezőnyében a magyar színeket képviselő Vardanjan 91,16 pontot kapott előadására – a vb honlapja szerint. A selejtezőben 24-en szerepeltek, közülük – a 18 kiemelt mellett – 12-en mutathatják be rövidprogramjukat szerdán.

[/pullquote]

 

A nőknél Pavuk Viktória képviseli Magyarországot, a párosok között nem lesz magyar induló.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.