Johnny Depp lett a gyerekek kedvence a Kids Choice díjátadón

Johnny Depp lett az idei Nickelodeon Kids Choice díjátadó gálán a gyerekek kedvenc színésze; az online szavazással odaítélt díjak közül a kedvenc színésznőét Miley Cyrus nyerte. Cyrus Az utolsó dal című családi drámával nyerte el a gyerekek rokonszenvét.

Az idén 24. alkalommal megrendezett díjátadón a Jaden Smith főszereplésével készült A karate kölyök kapta a kedvenc mozifilm trófeáját, az animációk közül pedig a Gru diadalmaskodott. A gyerekek szavazatai alapján a Black Eyed Peas bizonyult a legkedveltebb együttesnek, Katy Perry és Justin Bieber pedig a kedvenc énekesnő, illetve énekes díját vehették át.

“Ti vagytok, srácok, a jövő. Jól vigyázzatok ránk!” – kérte az Alice Csodaországban című filmben nyújtott alakításáért jutalmazott Depp szombaton a Dél-Kalifornia Egyetem Galen Centerében megrendezett díjátadón a tízezres gyerekseregtől. A népszerű színész aztán zöld ragacsot spiccelt az ujjongó közönségre.

A ceremónia házigazdájának szerepét Jack Black látta el, aki lendületes nyitányként három méter magas, óriásgumis terepjárón gurult be a csarnokba, majd előadott egy számot a Black Eyed Peas együttessel.

A kosárlabdázó Shaquille O’Nealnek adták a kedvenc férfi sportoló, Lindsey Vonn síelőnek pedig a legkedveltebb női sportoló elismerését. A kedvenc könyv díját az Egy ropi naplója című regény kapta. A Just Dance 2. pedig a kedvenc videojáték díjával távozhatott.

A Kids Choice Awards külön díjjal jutalmazta Justin Timberlake énekest a Shriners Gyermekkórház javára végzett adománygyűjtő munkájáért.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.