Hitlerre hajazó lakóház tetőzik a Twitteren

Nagy sikere van egy Hitlerre hasonlító – vagy legalábbis annak kikiáltott – brit lakóháznak az interneten. Az épület és Adolf Hitler ugyan nem mondhatni, hogy kiköpött hasonmások, de fellelhetők köztük külcsínpárhuzamok.

A kétszintes ház Swanseeben van. Teteje – szemből nézve – jobbra lejt, ahogy Hitler haja a náci vezér homlokán. A szemeket két ablak “személyesíti” meg, a kefebajuszt pedig a bejárati ajtó. Fülek ugyanakkor nincsenek.

A ház és Hitler hasonlóságát egy 22 éves nő fedezte fel, miközben közlekedési dugóban ücsörgött kocsijában. Egyből jobbkedvre derült, lefotózta és feltöltötte a Twitter társasági honlapra. Immár százezrek nézték meg a “Hitler-házat, melyet vannak, akik viccből Harmadik birodalomnak becéznek. Az utcában lakók is más szemmel néznek az épületre, és azt mondogatják, hogy a nyugati fronton élnek – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

A Hitlerre hajazó házban egyébként egy hetven feletti férfi él, akinek sosem tűnt fel, hogy a náci vezér feje az otthona, mondhatni, főhadiszállása.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.