Lázár János nem tesz jogi lépést a hangfelvétel miatt

Magánszemélyként nem kíván jogi lépéseket tenni a fideszes Lázár János, Hódmezővásárhely polgármestere annak a hangfelvételnek az ügyében, amely szombaton került fel az internetre, és amelyen a politikusnak a városi közgyűlésben korábban elhangzott szavai hallhatók.

Lázár János ezt hétfői budapesti sajtótájékoztatóján mondta kérdésre válaszolva. Mint fogalmazott, nem hibáztatja sem az MSZP-t, sem az LMP-t, sem pedig a Jobbikot, hogy egy tartalmilag nem korrekt, összevágott hangfelvétel mögé álltak, és abból próbáltak olyan következtetést levonni, hogy ő lenne a “szegényellenes Antikrisztus”.

A polgármester-frakcióvezető szólt arról is, hogy több, általa eddig respektált sajtóorgánum szerinte körültekintőbben járhatott volna el, amikor ellenőrizetlenül átvette a hangfelvételt.

Hódmezővásárhely fideszes polgármestere vasárnap sajtótájékoztatón kért elnézést a városi közgyűlésben 2008-ban elhangzott – mint mondta – félreérthető mondatai miatt, amelyekről szombaton került fel az internetre egy hangfelvétel. Lázár János hangsúlyozta: a szóban forgó 2008-as hódmezővásárhelyi ülésen nem a szegény emberekről, hanem a “megélhetési politikusokról” beszélt.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.