Vakáció Horvátországban

BUSZOS UTAZÁS A NYÁRI SZÜNETBEN!

Nyaralás az Adria partján rengeteg színes programmal, velencei hajókirándulással!
2011. június 20-25. (6 nap/5 éjszaka)

Árak:

Ft/fő/5 éj reggeli
2-5 fős apartman
2011.06.20 – 06.25
59 900,-

 

Régió/Környék:
Az Isztriai-félsziget a horvát tengerpart legészakibb része. Mediterrán növényzete, csodálatos klímája miatt nagyon kedvelt a magyar utazók körében. A hosszú nyári szezon májustól októberig tart. A tenger békés, a part mentén mindenütt kristálytiszta. Az Isztria településeinek hangulata ma is a hosszú velencei és olasz fennhatóságot idézi kedves, szűk utcákkal tarkított hangulatos óvárosaival, gazdag történelmi emlékeivel.
Utazás:
modern autóbusszal
Szállás:
Isztria-Vrsar

Szállás információk:

VRSAR – VILLA ORSERA APARTMANHÁZ (és a szomszédos apartmanházak)
Vrsarban, a Poreč melletti csodálatos kisvárosban található szép, igényes apartmanház, 100 méterre a tengerparttól, csodálatos körpanorámával az öbölre. A háznak hatalmas napozóterasza és körpanorámás pergolája van, ahol esténként grill partik rendezésére is lehetőség van. A környéken jobbnál jobb éttermek várják az itt nyaralókat, a ház közvetlen közelében pedig pékség és közért is található. A ház tulajdonosa egy magyar hölgy, aki már évek óta él az isztriai kisvárosban.

Elhelyezés: kényelmesen berendezett, 2-5 fős, zu/WC-s apartmanokban. Mindegyikben jól felszerelt konyha, hűtő, mikró, SAT TV, ventillátor található.

Egyéb: klíma használati díj 6 euró/nap
Ellátás:
bőséges meleg reggeli
Kedvezmény/felár:
Egyágyas felár: 11 000 Ft

Fakultatív kirándulások és belépődíjak:
Lim-Rovinj hajókirándulás (ebéddel és korlátlan italfogyasztással): 160 Kuna
Motovun helyi busz: 12 kuna
Borkóstoló Vižinadában: 80 kuna
Velencei kirándulás: 300 kuna
Postojnai Cseppkőbarlang: 17 euró
Egyéb információk:
VAKÁCIÓ HORVÁTORSZÁGBAN – velencei kirándulással!
Nyaralás az Adria partján rengeteg színes programmal!
2011. június 20-25.
6 nap / 5 éjszaka reggelivel

Tovább az Autoclub Travel oldalára »

PROGRAM:

1. nap: Opatija, Vrsar
Utazás Budapestről rövid megállókkal az Adriai-tenger partjára, Horvátországba. Délután séta a Monarchia híres üdülővárosában, Opatijában. Érkezés kora este az Isztriai félsziget egyik csodálatos településére, Vrsarba. A mesés ódon kisvárosban lesz a szállásunk, ahol a szobák elfoglalása után hangulatos sétát teszünk a velencei hangulatú óvárosban.

2. nap: Pula, Poreč
Reggeli után felfedezzük a félsziget legszebb városait kellemes városnéző séták és szabadprogram keretében: először Pulába látogatunk el (római kori amfiteátrum) majd Poreč középkori óvárosában sétálunk (Főutca, Szent Eufráziusz bazilika – UNESCO Világörökség). Délután pihenés, strandolás, szabadprogram Vrsarban.

3. nap: Lim-fjord, Rovinj
Reggelit követően délelőtt szabadprogram, pihenés, strandolás Vrsarban. Délután fakultatív hajókirándulás (“fish picnic”) az Isztria egyedülálló természeti csodájához, Lim-fjordhoz és a félsziget legszebb fekvésű kisvárosába, Rovinjba. A kirándulás Vrsarból indul, első megállónk a legendás hírű Winnetou barlangjánál lesz, ahol lehetőségünk van megmártózni a fjord kristálytiszta vizében. Amíg a csapat fürdőzik, a hajó legénysége elkészíti az ínycsiklandozóan finom ebédet: grillezett tengeri halat és húst salátakörettel és friss kenyérrel. Továbbhajózunk, majd kikötünk a velencei hangulatot idéző Rovinjban, ahol 2 órás szabadprogram keretében lehetőség nyílik a nevezetességek megtekintésére. Visszaérkezésünk alkonyattájban várható Vrsarba.

4. nap: Velence
Egész napos szabadprogram, vagy fakultatív hajókirándulás Velencébe. Délelőtt ismerkedés a vízen úszó várossal, majd szabadprogram. Késő délután visszautazunk az Isztriára, Vrsarba az esti órákban érkezünk.

5. nap: Motovun, Vižinada
Délelőtt szabadprogram, majd délután kirándulás belső-Isztria csodálatos vidékére. Első megállunk Motovun, a dombtetőre épült, középkori kisváros. Az óvárosba helyi busszal megyünk fel, majd sétát teszünk a hangulatos, macskaköves utcákon. A városfalról lélegzetelállító panoráma nyílik a környező isztriai tájra. Ezt követően Vižinadába, a festői kisvárosba érkezünk, ahol borkóstolással egybekötött pincelátogatáson veszünk részt egy tradicionális isztriai gazdaságban: minőségi isztriai borok, valamit borpárlatok (mézes, gyógyfüves grappák) kóstolása, borkorcsolya (isztriai sonka, sajt, kenyér). Napnyugta után indulunk vissza Vrsarba.

6. nap: Postojnai Cseppkőbarlang
Reggeli után búcsút veszünk az Adriától és Szlovénián keresztül elindulunk haza Magyarországra. Kirándulásunk utolsó állomásaként, az utat “megkoronázva” látogatást teszünk Európa egyik legnagyobb és leggyönyörűbb barlangrendszerében, a Postojnai Cseppkőbarlangban, amit barlangi kisvasúttal és gyalogosan fedezünk fel. A barlanglátogatást követően továbbutazunk, Budapestre az esti órákban érkezünk.
A csomagár tartalmazza:

A részvételi díj tartalmazza:

  • utazást modern autóbusszal
  • 5 éjszaka szállás Vrsarban, magánapartmanházak zuhany/WC-s, felszerelt konyhával rendelkező apartmanjaiban
  • bőséges meleg reggelit
  • csoportkísérőt végig az út során

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • a fakultatív kirándulások árát és a belépőket
  • betegség, baleset- és poggyászbiztosítást
The gallery was not found.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.