Az Önkormányzat lemondta

Változások

Átalakuló újságunk az elkövetkezendőkben szívesen ad helyt helyi híreknek, kezdeményezéseknek. Várjuk Önöktől a felvetéseiket, problémáikat, javaslataikat bármilyen témában!

A budaörsi Önkormányzat lemondta az újságunkban már megszokott rendszerességgel megjelenő összefoglalójának a megjelentetését anyagi okokra hivatkozva.
Sajnálattal vesszük tudomásul, hogy az önköltséges egyoldalas felületet a Városháza nem tudja finan­szírozni.

Ezennel értesítjük, tisztelt olvasóinkat, hogy megújult hon­lapunkon (www.budaorsiinfo.hu vagy www.borsiinfo.hu) számos ingyenes informálódási lehetőséget találnak a helyi híreken túl is. Továbbá számos hasznos, érdekes lehetőséggel és meglepetéssel találkozhatnak!
A honlapon a budaörsi magánszemélyek ingyen adhatják fel apróhirdetéseiket!

Városi pletykák szerint a helyi médiák visszaszorítása egy nagyobb, átfogó terv része; egy jövőbeni helyi közpon­tosított médiacég létrehozását alapozzák így meg bizonyos körök politikai-anyagi érdekek mentén. Eme még összees­küvéselmélet-szerű szóbeszéd valóságalapját a jövő fogja igazolni vagy megcáfolni…

Átalakuló újságunk az elkövetkezendőkben szívesen ad helyt helyi híreknek, kezdeményezéseknek. Várjuk Önöktől a felvetéseiket, problémáikat, javaslataikat bármilyen témában! Küldhetnek írá­sokat, verseket is. Kiadónk, az Acta Publica Kiadó magán­kiadói rendszerét tervezzük bemutatni a közeljövőben, valamint országos pályázatát meghirdetni különböző irodalmi műfajokban!

Reméljük, hogy érdemes lesz figyelemmel kísérni lapunkat, és az Önök fontos közösségformáló fórumává lesz.
(a szerk.)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.