Ingyen wifi az Unió területén – Pályázhatnak az önkormányzatok

(Budaörs, 2024. július 6. – Budaörsi Infó/Kiszámoló) Az itbusiness írt az Unióban elérhető ingyen wifiről, amit már öt éve építgetnek az egész Unióban. Az önkormányzatok pályázhatnak pénzre (itt), amit a wifi kiépítésére és üzemeltetésére kell fordítaniuk.

 

 

Ha bárhol vagy az Unióban és szükséged lenne internetre, ezen a térképen megnézheted, hogy van-e a közeledben ingyenes uniós wifi. Az elosztás elég egyenetlen, a példa kedvéért Szigethalmon és Tökölön van ingyen wifi, a környező településeken nincs.

Hiába látsz Szigethalmon 30 wifi hotspotot, ezek a téren és a parkban vannak elhelyezve, a város elég kicsi részét lefedve.

Bár vigyázni kell a nyilvános wifi pontokkal, nem annyira biztonságos a használatuk, de jól jöhet, ha külföldön elfogyott a mobilkereted vagy éppen nincs mobilnet, ami sok helyen még mindig fennáll Nyugat-Európában is.

 

Bővebb infó a hivatalos weboldalon.

 

 

szamitogep_digitalis_hack_virus_internet_vilaghalo

 

 

Ingyenes wifi-k Budaörsön

 

Budaörsön az Illyés Gyula Gimnáziumnál, a Városházánál lévő buszmegállóban, és a Szivárvány utcai buszvégállomáson ingyenes wifit biztosít az önkormányzat.

 

Budaörs Városháza
Közterület
2040 Budaörs, Szabadság út 134.

Buszmegállók és a buszvégállomás
Városháza – mindkét irányba
Illyés Gyula Gimnázium – mindkét irányba
Szivárvány utcai buszvégállomás

Jókai Mór Művelődés Központ
2040 Budaörs, Szabadság út 26.

Templom tér
Közterület
2040 Budaörs, Szabadság út 134.

 

 

(Budaörsi Infó/Kiszámoló)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.