Júliusi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2024. július 5. – Budaörsi Infó) Nézzék meg, olvassák el, próbálják ki magukat! Itt az ideje megtölteni a malacperselyt és kiaknázni a lehetőségeket! 

 

1. pályázat:

A Deák Ferenc ösztöndíj célja a Magyarországon kiemelkedő tanulmányi eredményt és közéleti teljesítményt felmutató joghallgatók anyagi támogatása.
A pályázat benyújtási határideje: 2024. július 31.

Bővebb információért kattints ide! 

 

2. pályázat:

A Nyári diákmunka 2024. munkaerőpiaci program önkormányzatok és a mezőgazdaság, a turizmus és vendéglátás, valamint az erdőgazdálkodás területén működő vállalkozások számára nyújt bértámogatást 16-25 éves, nappali tagozaton tanuló diákok és egyetemi hallgatók nyári foglalkoztatásához.

Bővebb információért kattints ide! 

 

3.  pályázat:

A Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása című pályázat a mezőgazdasági termékek értéknövelését, a piacra jutást elősegítő technológiai fejlesztést célzó, az élelmiszer-feldolgozás vállalati hatékonyságának növelését előmozdító, továbbá a mezőgazdasági termékek értéknövelésével összefüggő komplex, nagyobb léptékű fejlesztések megvalósulását támogatja..
A támogatási kérelmek benyújtására 2024. szeptember 17. napjától van lehetőség:
1. benyújtási szakasz: 2024. szeptember 17. – 2024. szeptember 30.

Bővebb információért kattints ide! 

 

4. pályázat:

Pályázat a fenntartható élelmiszer-termelés és -fogyasztás támogatására az élelmiszer-pazarlás megelőzésével és csökkentésével, többek között információmegosztás és tudatosságnövelő tevékenységek révén.
Pályázat benyújtásának határideje: 2024. 09. 25. 17:00 h
Becsült uniós hozzájárulás projektenként: 100 000,00 és 300 000,00 euró között

Bővebb információért kattints ide! 

 

5. pályázat:

A „Munkásszállások a versenyszférában” elnevezésű munkaerőpiaci program keretin belül 80–200 férőhelyes új munkásszállások építésére vagy már meglévő ingatlan munkásszállóvá alakítására pályázhatnak, azok a gazdasági társaságok, amelyek a támogatási igény benyújtását megelőző lezárt üzleti évben legfeljebb 12 000 munkavállalót foglalkoztattak és legalább három lezárt teljes üzleti évvel rendelkeznek.
A pályázat benyújtásának végső határideje: 2024. szeptember 30.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.