Látványos műrepülő bemutatókkal várja a látogatókat a Budaörsi Airshow

(Budaörs, 2024. június 13. – Budaörsi Infó) Idén is különleges programokkal várja a repülés szerelmeseit a hatodik Budaörsi Airshow június 22-én. Régi és új repülőgépek, légi- és földi bemutatók, kiállítások és gyerekprogramok várják az érdeklődőket a Budaörsi Repülőtéren. A belépés díjtalan.

 

 

Június 22-én, szombaton a Budaörsi Repülőtér ad otthont az egész napos, ingyenes családi rendezvénynek. A légibemutatók, különleges, régi és új, civil és harci légijárművek bemutatója mellett családi és gyermekprogramok is várják azokat, akik kilátogatnak a hatodik Budaörsi Airshowra.

A repülés szerelmesei idén is lenyűgöző műrepülő bemutatókat láthatnak, Besenyei Péter, Rohács Tamás és Vári Gyula műrepülő pilóta közreműködésével.

Különlegességként idén a Flying Bulls Aerobatic Team is látható lesz Budaörs egén, valamint a Baltic Bees Jet Team is.

Lesz B-Kamov MVM H bemutató, MVM Helikopter illetve sok egyéb meglepetés – tehát minden, ami egy egész napos légiparádéhoz szükséges. Lehetőség lesz helikopteres sétarepülésre is.

A kicsiket gyermeksziget várja, valamint gyerekkvízzel is készülnek. A földi járművek szerelmeseit katonai gépjárművek kiállítása várja az eseményen.

 

Az eseményre a belépés ingyenes.

 

 

Nyolcvan éve nyitott meg a budaörsi repülõtér

 

(Budaörsi Infó/multkor.hu/ Fotók: archív)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.