Hamarosan Bajnokok Ligája mérkőzések Budaörsön

(Budaörs, 2023. november 15. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Sport Club női asztalitenisz csapata szeptemberben az öt csapatos Bajnokok Ligája selejtező csoportjában a továbbjutást jelentő második helyen végzett, így a 2023/2024-es kupaszezonban bejutott a Bajnokok Ligája legjobb 12 csapata közé.

 

 

Ebben a szakaszban négy három csapatos csoportra sorsolták be Európa legjobb 12 csapatát, az aktuális magyar bajnok a francia Metz TT és az olasz ASD Quattro Mori csapataival küzd meg a két továbbjutó hely egyikéért, mindkét ellenfelével idegenben és otthon is megmérkőzve.

A csoport első mérkőzésén, Franciaországban 3:1-re kikapott a csak magyar játékosokkal felálló SH-ITB Budaörsi Sport Club, most egymás után két hazai mérkőzés következik. Mindkét budaörsi összecsapáson az ellenfél számít esélyesnek, már csak a kiemelés tekintetében is.

Idén tavasszal a budaörsi csapat ezüstérmet szerzett a második számú Európai Kupasorozatban, az Európa Kupában, a legjobb 12 közé jutás a Bajnokok Ligájában pedig azt jelenti, hogy a centenáriumi évébe belépő klub 2024 tavaszán is képviselheti Budaörs Városát, szponzorait és a magyar asztaliteniszt a nemzetközi porondon.

Az SH-ITB Budaörsi Sport Club játékosai, edzői, sportvezetői mindenkit szeretettel várnak a két mérkőzésre, nem számít gyakorinak, hogy öt napon belül két ilyen színvonalú asztalitenisz mérkőzés látható Magyarországon.

 

SH-ITB Budaörsi Sport Club-ASD Quattro Mori: november 19. vasárnap 18:00

SH-ITB Budaörsi Sport Club-Metz TT: november 23. csütörtök 18:00

Helyszín: Budaörs, Városi Sportcsarnok kislabda terme, 2040 Budaörs Hársfa u. 6.

 

 

PP Club Plakát designer - BL-plakát 2023-11

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.