Módosítják a Budaörsi Egészségügyi Központ nevét

(Budaörs, 2023. szeptember 16. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Egészségügyi Központot üzemeltető céget három éve megvásárolta a TritonLife egészségügyi holding. Birtokon belülre kerülését most a rendelő nevének módosításával is nyomatékosítja szervezeti integrációs és marketinges célokból. A neve a Budaörsi Egészségügyi Központ elnevezésében is megjelenik – jelentette be sajtóközleményben a magáncég.

 

 

Budaörs város szakrendelőjének megnevezése így mostantól „Budaörsi Egészségügyi Központ – TritonLife Magánkórház Budaörs”.

A Budaörsi Egészségügyi Központ a magánegészségügyi csoporton belül különleges helyzetben van, hiszen elsősorban államilag támogatott járóbeteg- és egynapos sebészeti ellátásokat kínál a budaörsi önkormányzattal kötött tízéves feladatellátási szerződés alapján – írják a közleményükben.

„Az integráció és a magánellátások fejlesztése nem a közfinanszírozott betegellátás rovására történik, hanem ellenkezőleg: segít megteremteni azokat a körülményeket, amelyeknek köszönhetően a budaörsieknek nyújtott szolgáltatásainkat fenn tudjuk tartani, sőt fejleszteni tudjuk, maradéktalanul megfelelve a várossal 2018-ban kötött, tíz évre szóló megállapodásnak” – mondja Zsákai Zoltán, az üzemeltető cég ügyvezető igazgatója.

 

 

zsakai

 

A névváltoztatás Zsákai Zoltán szerint szimbolikus lépés. „Legalább ilyen fontos az a szervezeti és technikai integrációs munka, ami jelenleg is zajlik, és amitől azt várjuk, hogy a TritonLife-ban csoportszinten rendelkezésre álló eszközök, kapcsolatok és tudás jobb kihasználásával a budaörsi lakosoknak az eddiginél is színvonalasabb egészségügyi szolgáltatásokat tudjunk nyújtani a közfinanszírozott és a magánellátásban egyaránt” – fogalmaz az igazgató.

 

 

(Budaörsi Infó/Forrás: Sajtóközlemény)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.