Babakocsis felvonulás Budaörsön is – Irány az Idesüss Budaörs Napja

(Budaörs, 2023. augusztus 19. – Budaörsi Infó) 2023. szeptember 2-án babakocsis felvonulást szervez A Budaörsi NŐ közösség a budaörsi Fillari Team Kerékpáros Egyesülettel együttműködve.

 

 

A szervezők arra buzdítják a budaörsieket, hogyha tehetik, az autójukat hagyják otthon, és cseréljék le a négykerekű közlekedést kétkerekűre vagy lábbuszra erre a napra.

Szeptember 2-án rendezik meg Budaörsön az Idesüss Budaörs Napja eseményt, ahol 10 órától 23 óráig várják a kicsiket és nagyokat egyaránt a Szabadság út lezárt szakaszán.

 

 

idesussbudaors2019 (23)

 

A Budaörsi NŐ közösség tagjai is ott lesznek a helyszínen, és A Budaörsi TEHETSÉG versenyt népszerűsítik.

A rendezvény helyszínére 9:30-kor indulnak a közösség tagjai a Városházától. A résztvevőknek a helyszínen adnak 1-1 számot, és a séta végén egy ajándékcsomagot sorsolnak ki a sétálók között.

A felvonuláshoz bárki csatlakozhat, regisztráció nem szükséges, csak pontos érkezés.

Az I. Budaörsi Babakocsis Felvonulás szervezői arra kéri a budaörsieket, hogy ne a megszokott módon jöjjenek el erre a városi rendezvényre, hanem gyalogosan, két keréken, babakocsit tolva, rollerrel, görkorival, …talicskával is akár.

 

 

kerekparos_felvonulas2022 (13)

 

A budaörsiek ezzel a megmozdulással szeretnének csatlakozni a Nagyszentjánosi Babakocsis Felvonuláshoz, és megmutatni, hogy szeretnének tenni a saját maguk és környezetük egészségéért. Ehhez az eseményhez csatlakozott Alsózsolca település Baba-Mama Klubja is, így ugyanazon a hétvégén egyszerre három településen vonulnak fel a családok. A kezdeményezéshez lehet még csatlakozni!

A felvonulások nem titkolt célja, hogy közelebb hozzák egymáshoz a családokat, közös gondolkodásra és program szervezésre ösztönözzék őket.

A budaörsi felvonulás időpontja és helyszíne: 2023. szeptember 2. 9:30. – Városháza

A felvonulás célja: nagyszínpad a Szabadság úton.

A felvonulók biztonságáról a Budaörsi Polgárőr Egyesület tagjai gondoskodnak.

A Fesztivál teljes időtartama alatt találkozhatnak A Budaörsi NŐ közösség tagjaival a sétáló utcán (Szabadság utca) elhelyezett sátorban. Bátran lehet jelentkezni az októberben megrendezésre kerülő tehetségkutató versenyre is náluk, vagy bővebb információt kérni a tehetségmutató program menetéről.

Ugyanitt fellép A Budaörsi Tanoda Nyitott Kórusa és a Romano Glaszo együttes is. Az énekesek és zenészek utcazenével színesítik majd a fesztivál programját!

Megéri megnézni!

 

 

Az Idesüss Budaörs Napja részletes programja: 

 

idesuss2023

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.