Gazdaságszerkezeti összeírás Budaörsön

(Budaörs, 2023. május 13. – Budaörsi Infó) 2023. május 15 – július 15. között a Központi Statisztikai Hivatal Budaörsön mezőgazdasági összeírást hajt végre.

 

 

A Központi Statisztikai Hivatal gazdaságszerkezeti összeírásának célja, hogy nyomon kövesse a mezőgazdaság szerkezetében bekövetkezett változásokat, illetve pontos és hiteles adatokkal szolgáljon a hazai gazdaságirányítás, az EU és a gazdálkodók számára.

2023. május 15. és 31. között lehetőség van kitölteni a kérdőívet, e-mailben vagy postai úton küld erről további tájékoztatást a KSH.

A kérdőívet május 31-ig kitöltők között 5 darab 100 000 forint értékű ajándékutalványt sorsolnak ki.

Az önkitöltés lehetőségével nem élőket összeírók keresik fel személyesen 2023. június 1. és július 15. között. Az összeírási munkát a KSH megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (Statek Kft.) alkalmazásában álló összeírók végzik, akik fényképes igazolványukat az adatfelvétel megkezdése előtt kötelesek felmutatni.

A felvétel elektronikusan, a KSH által biztosított tableteken történik. Az összeírók kizárólag a címlistán szereplő címeket keresik fel.

A Központi Statisztikai Hivatal minden adatot bizalmasan kezel, és a válaszadók személyes adatait védi. A felvétel további részleteiről a www.ksh.hu/agrarcenzusok_gszo oldalon tájékozódhat.

 

(Budaörsi Infó/budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.