Még sincs megoldás a budaörsi vízszállításra

(Budaörs, 2023. március 7. – Budaörsi Infó) Március 3-án arról számoltunk be olvasóinknak, hogy a budaörsi önkéntes tűzoltók a továbbiakban víz-közmű szolgáltatásnak minősülő vízhordást nem tudnak vállalni. Ez azt jelenti, hogy azokba a budaörsi ingatlanokba, ahol nincs vezetékes víz, megszűnik az eddigi rendszer szerint működő vízellátás. Megkeresésünkre az önkormányzat még aznap azt az információt közölte, hogy keresi a megoldást a problémára.

 

2023. március 6-án Budaörs Város Önkormányzata arról tájékoztatta szerkesztőségünket írásban, hogy az Érdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság vállalhat vízszállítást: „… A vízszállítás nem kötelező feladata a tűzoltóságnak, ezért csak szabad kapacitása terhére, azaz amikor az alapfeladataik ellátását nem befolyásolja, és díj ellenében tudja vállalni …”  

Részleteket, köztük telefonszámot is közöltek, amiket közzé is tettünk, viszont 2023. március 7-én az Önkormányzat arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a vízszállítás problémája mégsem oldódott meg, mert az Érdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság ilyen nagy igényt nem tud kielégíteni.

Az Önkormányzat elmondása szerint még mindig keresik a megfelelő megoldást. 

Így a korábbi cikkünk tartalma a mai információk fényében már nem aktuális. A korábban megadott elérhetőséget töröltük:

Itt vannak a legfrissebb fejlemények a budaörsi vízszállítási probléma ügyében

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.