Helyesbítés – Az adományautót az ügyeletet ellátó vállalkozás kapta Budaörsön, nem pedig az Országos Mentőszolgálat

(Budaörs, 2022. december 16. – Budaörsi Infó) Korábbi, december 13-ai cikkünkben adtunk hírt róla, hogy egy több mint 30 millió forint értékű autót adott át egy autós cég Budaörsön a mentőállomáson ünnepélyes keretek között, hivatalosságok jelenlétében. Azt írtuk a cikk címében, hogy az állomás munkatársai kapták az autót. Ezt pontosítjuk.

 

 

A cikkel kapcsolatban helyesbítő levelet írt a Budaörsi Infó szerkesztőségének az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) részéről Győrfi Pál kommunikációs vezető:

 


Tisztelt Szerkesztőség!

A 2022. december 13-án „A Budaörsi Mentőállomás munkatársai egy új BMW 5 ügyeleti gépkocsit kaptak” címmel megjelentetett cikkük valótlan állításokat tartalmaz. Az adományozás kedvezményezettje nem az OMSZ, hanem a Budaörs település orvosi ügyeletét ellátó vállalkozás, ami önálló, nem az Országos Mentőszolgálathoz tartozó szervezet, ezért az OMSZ megjelenésének az adományozás kommunikációjában nincs létjogosultsága. Kérjük a cikk javítását!

Üdvözlettel,

Győrfi Pál
Kommunikációs és Pr vezető
Országos Mentőszolgálat


 

 

Tehát nem az OMSZ (a Budaörsi Mentőállomás), hanem a Budaörsi Egészségügyi Központot üzemeltető magáncég a kedvezményezett.

 

Az autót a Budaörsi Mentőállomáson adták át december 12-én.

A mentőállomás több munkatársa másodállásban a Budaörsi Orvosi Ügyelet csapatában dolgozik, ezért ez az adomány érinti a munkájukat.

Az átadó ünnepségen részt vett File Miklós ügyeletvezető, Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere, Rédei Ádám, az adományozó cég ügyvezetője, Zsákai Zoltán, a Budaörsi Egészségügyi Központ vezetője, és Elek Sándor, Törökbálint polgármestere.

„A jármű a hordágyat leszámítva fel van szerelve a legtöbb olyan eszközzel, amivel egy „esetkocsi”, ugyanakkor, mivel nem az Országos Mentőszolgálat, hanem a Budaörsi Egészségügyi Központ üzemelteti, mindig a közelből érkezik, így az ellátási területen élők még gyorsabb segítségre számíthatnak.” – írta december 14-én honlapján a budaorsmed.hu.

 

 

mentoautoatado20221213 (7)

 

Az átadó rendezvényen Wittinghoff Tamás polgármester és Elek Sándor, Törökbálint polgármestere is köszönetet mondott az adományozónak, hogy még a nehéz gazdasági helyzetben is jó példát mutatva támogatja a budaörsi vállalat a helyi egészségügyi szolgálatot. Beszédükben kiemelték, hogy amikor nehéz körülmények vannak, felértékelődik a lokalitás, és a helyben működő cégek, szervezetek összefogására még nagyobb szükség van.

 

 

mentoautoatado20221213 (6)

 

mentoautoatado20221213 (10)

 

mentoautoatado20221213 (11)

 

mentoautoatado20221213 (3)

 

Az adományozó reklámjával is felmatricázott autót Budaörsön és Törökbálinton lehet majd szolgálatban látni!

 

 

mentoautoatado20221213 (1)

 

 

A sürgősségi ügyelet +36 23 440 020-as telefonszámon érhető el.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.